Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 397 ]  Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40
  Drukuj

Re: Nasze Kruszynki- sierpień, wrzesień, październik 2013
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 mar 2014, o 09:25 

Chyba już tu nikt nie zaglada :18:

Obrazek

Reklamownia

Data: 01 Sty 2012, o 21:10     

PostNapisane: 5 mar 2014, o 16:46 

kurcze jakos na wszystko brak mi czasu latam od spotkan z rodzicami w szkole, dyskoteka szkolna, pieczenie gofrow dla dzieci, otwarte przedszkole z antkiem, religja corki, paszport wyrobic i doebrac...codzienne spacery bo ladna pogoda u nas, gotowanie pranie sprzatanie a maz na calymi wieczorami w pracy :7: radz sobie sama kobieto ale juz niedlugo bo m zmienia prace i bedzie w domu kazdego popoludnia. np w piatek pracuje na piekarni od 9.30 do 21.30 :7: w sobote dzien kobiet i tez idzir na 12 godz.
my mamy juz dwa duze zabiska na dole :11: maly mniej marudzi ale nadal bardzo szybko sie nudzi zabawkami i siedzeniem w jednym miejscu :8: wiec sie troszke przy nim nalatam, corka za tez nie usiedzi i 5 min a pyskuje mi na zlosc :7:
od 23 czerwca do pracy a maz w domu od 29 maja do 1 wrzesnia, potem antek bedzie u opiekunki. nawet sie ciesze z powrotu do pracy ale boje sie ze maz mi domu nie ogarnie tak jak ja, co do dzieci to zawawi ich lepiej niz ja wiec obaw nie mam. spotkalam kolezanke z pracy, byla na kawce wczoraj i mowila ze u nas ciezko :x duzo pracy, duzo opieki na ludzmi z demencja :ohmy: coraz mlodsi ludzie ,,choruja,, a takze duzo rehabilitacji nad osobami po udaze mozgu, czesto osoby z duzo nadwaga jak i opieka i reh pacjetow po zawale serca..itd...zobaczymy.ja wracam na 8 tyg na 100%
jedziemy z dziecmi do pl z pocztkiem czerwca i robimy chrzciny i jaka mala imprezke dla rodziny
antek wazy teraz 9 kilo :31: a mierzy :31: 74 ma ubrania :31: :31: :31: dlugi
je juz duzo zupki jazynowe, rosolek z piersia kurczaczka, ziemniaczki z wieprzowinka, ryz i jablko, banan, kaszka itd ale mleko to tylko na noc :shock: i czasami w nocy tak o 5 rano ze 150 ml max
w nocy sie budzi :092: i buzi :092: zobaczymy bo moja corcia jak skonczyla 4 miesiace to juz cale noce przesypiala :jezyk1:
do nastepnego

PostNapisane: 13 mar 2014, o 19:54 

hej dziewczyny
mało się odzywam ale mam głowę zaprzątrzniętą problemami...
Tymuś nie ma zębów jescze... mleka dudla tyle że jestem przerażona... wszystko by zajadał...
wydaje mi się że jest za gruby:)
poza tym taki znudzony ciągle... chce żeby się nim zajmować. cwaniak mały

pozdrawiam:)

PostNapisane: 14 mar 2014, o 17:40 

czesc bietka,jak sie ciesze ze piszesz u nas tez idzie duzo jedzenia i tez sie boje ze bedzie za gruby, moj m sie tym nie przejmuje ale ja az za bardzo. co to zajmawania sie nim to latanie na okraglo bo sam ani minut na kocunie nie bedzie. zaczelam z nim jezdzic do takiego otwartego przedszkola od 0 do 6 lat i bardzo fajnie jest, maly zadowolony a ja widze jak inne dzieciaczki sie rozwijaja.
pozdrawiam

PostNapisane: 12 kwi 2014, o 19:25 

Co tam u Was laski? Bietka u nas to samo najlepiej jakbym nosiła go 24/24 :17:
Mój waży już 8 kg :31: :31: :31: :31: :31: pulpecik, ogólnie wiecznie latamy po lekarzach ale chyba wreszcie zaczyna być lepiej choć co jakiś czas go wysypuje obecnie ma ładną buźkę nie jest super gładziutka jak u niemowlaczków ale jak na niego to super ale wysypało go na brzuchu i rączkach choć na nich ma już dłuższy czas ale pani dr powiedziała że do puki mały będzie trzymał ręce w buzi to nikłe szanse żeby to znikło :111: Ale przez 5 miesięcy wiecznych uczuleń już przywykłam do tego jak jest :wink: A w związku z tym ze wiecznie jest wysypany daje mu zupki owoce jakie można podawać w tym wieku, teraz mamy zacząć wprowadzać gluten zobaczymy jak będzie :17:

Obrazek

PostNapisane: 12 cze 2014, o 09:50 

Halo czy ktoÅ› tu jeszcze zaglÄ…da :pomocy:
Ania widziałam że na lipiec masz termin GRATULACJE :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze:

Obrazek

PostNapisane: 20 wrz 2017, o 13:47 

A jakie leki trzeba mieć zawsze w apteczce przy maluszku? Będę składała zamówienie tutaj https://www.zaufane-apteki.pl/ i nie wiem co jeszcze kupić. Doradzicie Mamy? :)

Reklamownia

Data: 01 Sty 2012, o 21:10     

WyÅ›wietl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 397 ]  Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40

Strefa czasowa: UTC + 1

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości