Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 100 ]  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
  Drukuj

Re: zbedne kilogramki
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sie 2011, o 10:41 

ja własnie jestem na diecie Dukana, przydatne linki: http://www.dietaproteinowa.com.pl/faza1.php (tu akurat faza 1, ale następne są w bordowym pasku)
http://protal.wordpress.com/zasady-plan ... to-fazy-i/ - a tu pozostałe fazy, jak i przepisy z prawej strony

Reklamownia

Data: 01 Sty 2012, o 21:10     

PostNapisane: 20 sie 2011, o 17:56 

Wielkie dzięki Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek

PostNapisane: 21 lut 2014, o 21:17 

Ostatnio dieta Dukana nie cieszy się dobrą sławą, lepiej po prostu zdrowo się odżywiać i nie jeść świńst

przewozy-autobusowe.eu - Przewozy

PostNapisane: 5 mar 2014, o 17:07 

ja polecam LCHF nowa dieta niskowęglowodanowa bez ziemniakow ryzu makaronu chleba ale za to duzo dobrego mieska ryb no i warzywa ktore rosna nadz ziemia np kapusta ale juz nie marchew, ograniczone owoce itp
ja juz raz na niej schudlam ze 110 do 75 przy 175 cm wzrostu
teraz po drugim dziecku tez prubuje ale mi ciezko, przyznaje
za leniwa jestem

PostNapisane: 10 paź 2014, o 15:01 

ja teraz nie stosuje specjalnej diety...mąż mi gotuje :D zupy - i piję zioła z baby mama med, które działaja na laktacie i wzmocnienie organizmu. Dobrze jest je pć karmiąc piersią. Liczę że pomoże mi to szybciej wrócić do formy, jak nie to za kilka miesięcy czekają mnie intensywne ćwiczenia :)

PostNapisane: 28 maja 2015, o 13:35 

Dziewczyny, trzymam za was kciuki! Nie poddawajcie się!
Przeczytałam sobie zawczasu, bo to dopiero 3 mies. ciąży, ale chcę wiedzieć, co mnie czeka.
Trzymam kciuki!

PostNapisane: 14 cze 2016, o 11:34 

Mnie rzadko odpowiadają diety, ponieważ szybko z nich rezygnuję. Też stosowałam białkową i kapuściana, ale wracałam z małym zapasem do poprzedniej wagi. Szukam cały czas sprawdzonych metod. Wiem, że trzeba ograniczyć cukier, pieczywo, ale co np z owocami? Jecie na kolację? Własnie, czy w ogóle kolacja to dobry pomysł przy odchudzaniu?

PostNapisane: 3 paź 2016, o 10:04 

U mnie pomogło regularne jedzenie i zredukowanie ilości słodkości w codziennej diecie. Zamiast tego zdrowe przekąski, typu owoce i warzywa, bogate i różnorodne śniadania (których wcześniej w ogóle nie jadłam), lekkie obiady z dodatkiem surówek i picie dużej ilości wody/herbaty. Jakieś internetowe diety zupełnie na mnie nie działały, w dodatku źle się po nich czułam i nie miałam siły wstać z łóżka. Teraz jest zupełnie inaczej, chociaż zmiany wcale nie musiały być diametralne :)

PostNapisane: 10 lip 2017, o 16:38 

Czy znacie Slimunox- http://odchudzaniezsukcesem.blogspot.co ... ielka.html ? Czy pomaga w zrzuceniu zbędnych kilogramów?

PostNapisane: 6 paź 2017, o 08:21 

Nie jestem fanką diety dukana ale dla osób które chcą ją stosować polecam zwrócić uwagę na dobór odpowiedniej jakości drobiu. Przede wszystkim warto postawić na drób bez antybiotyków http://www.farmio.com/mieso-z-chowu-bez-antybiotykow bo w innym przypadku możemy na bawić różnych przykrości żołądkowych i nie tylko. Zresztą polecam poczytać sobie o wpływie antybiotyków na zwierzęta hodowlane i ich nadużywaniu.

Reklamownia

Data: 01 Sty 2012, o 21:10     

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 100 ]  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Strefa czasowa: UTC + 1