Jak tam nasze czterolatki kochane się mają ????
Pati jak Klaudusia radzi sobie w przedszkolu ??? chyba najgorsze już za nią co ???
Twój Kamilek tak mi przypomina Aleksa

Aleks jest łobuz niemiłosierny ale jest baaaardzo wrażliwym dzieckiem i taką ma jak to my się śmiejemy humanistyczną duszą

nie jest jakiś sprawny fizycznie nie jest takim małym majsterkowiczem technicznie z rzeczami sobie nie radzi za to muzykę uwielbia i interesuje się wszystkim więc jakby u nas takie zajęcia były to też napewno byśmy skorzystali

myślę że kiedyś to będzie chciał prędzej pójść do szkoły muzycznej czy np grać w piłkę nożną
My wakacje zakończyliśmy smutno

babcia odeszła tydzień temu

przyczyna śmierci to wyniszczenie organizmu nowotworem babcia miała chłoniaka zlośliwego w zatoce szczękowej

szkoda tylko że żaden nasz lekarz nie zauważył obrzęku na twarzy a jak mama o niego pytała to jeszcze uspokajali ją że to tylko jakiś wysięk. Mamy ogromny żal do lekarzy z naszego miejscowego szpitala

w sobotę tydz temu jak babcia kichła to dostała krwotoku z buzi i dopiero wtedy lekarka z pogotowia przewiozła ją do szpitala wojewódzkiego w Rzeszowie no a tam jak lekarze sie zeszli to się za głowy złapali

i w sobotę juz wiedzieliśmy że ten weekend to ostatni

babcia zmarła w poniedziałek o 3 w nocy

najgorsze jest to że do tej soboty ona miała nadzieję i gdy tam lekarze powiedzieli co i jak to mimo że już nie mówiła łzy leciały jej ciurkiem
wszyscy wkoło pocieszają że przecież to starsza osoba a mojej mamie ciężko bo przecież to mama to babcia to osoba którą się kocha więc żadne pocieszenie że była starsza
a tak to dziś jedziemy do dentysty bo Aleks ma w piątkach założone trutki

ząbki robimy z gazem rozweselającym i super sprawa

buzia ślicznie otwarta zero stresu zero bólu

tylko cena powala z nóg

przez to że trzeba te dwa ząbki przeleczyć kanałowo i musimy odbyć dwie wizyty to za dwa ząbki wyjdzie nam 520zł

jak dla mnie kupę pieniędzy
przedszkole przywitaliśmy na spokojnie jak sobie przypomnę jak się stresowałam rok temu to teraz jestem szczęśliwa że ten stres za nami wsumie to za mną bo Aleks nawet rok temu jak szedł to nie płakał tylko ja sie stresowałam przez dwa miesiące gorzej niż on

w tym roku to już jak stary weteran