Witam dziewczynki
Widze że już mało która tutaj zagląda

Wiecie co muszę się pochwalić że złożyliśmy już papiery Julki do szkoły do pierwszej klasy

pojdzie do szkoły jako 6 latek juz wszystko mamy załatwione. Teraz czekamy na opinie od psychologa bo ona jest najważniejsza ale ze wstępnych rozmów z panią psycholog nie będzie wiekszych problemów mimo ze Julka nie chodziła w zeszłym roku do przedszkola a jak chodziła to nic się tam kompletnie nie uczyli. Musze powiedzieć że przedszkole to do ktorego teraz młoda chodzi jest po prostu rewelacyjne co tydzień a nawet czasem 2 razy w tygodniu gdzieś chodzą. To do teatru to do filcharmoni to do stadniny koni to gdzieś jeszcze na roznych spektaklach byli juz ze 4 razy tez już ze 4 razy był teatrzyk u nich w przedszkolu. Dzieciaki duzo się uczą przez zabawe. Panie też ma rewelacyjne płące 200 zł podstawowej opłaty pluz wyzywienie i nie obowiązują nas godziny nadprogramowe bo to jest półprywatne przedszkole. dofinansowywane jak publiczne ale inne zasady tu panują Jeśli miałby ktoś do wyboru przedszkole publiczne a sióstr Urszulanek to ja polecam siostry. Siostry sprawują tylko piecze nad wszystkim a wychowawczynie są świeckie.

do szkoły mam nadzieje że też młoda mi się dostanie do sióstr.
Co do staranek to hmmmm stoją u nas w miejscu. Moja waga dalej szaleje cykle rozpierniczone dalej i brak kasy na badania - są wazniejsze wydatki. Jak coś odłoże to wtedy je zrobie niestety musze starania odłożyć na dwa albo trzy miesiące. Mam nadzieję że w styczniu uda mi się porobić wszystkie badania i od nowego roku bedzie cos lepiej

@ mi się znowu spóźnia wiec biore duphaston. Zaczełam łykać cyklodydon biore go jakies dwa tygodnie na razie wiec za wcześnie na jakieś wnioski. Na razie nowością w moim cyklu jest od 3 dni brak jakiegokolwiek śluzu jest sucho jak nigdy. Nie wiem czy to dobrze czy źle bo szczerze mówiąc nie pamiętam jak wygląda mój prawidłowy cykl :/
a poza tym to hmmmm boli mnie dzisiaj cały dzień głowa i spać mi sie chce ehhhh...